Back

ⓘ Јаловени
Јаловени
                                     

ⓘ Јаловени

Јаловени је побратимљен са:

  • Почеон, Јужна Кореја
  • Монтефортино, Италија
  • Топрајсар, Румунија
  • Гмина Лешновола, Пољска
  • Томешти, Румунија
  • Форче, Италија
  • Раднево, Бугарска
                                     
  • Молдавије Грб Анениј Нои рејон Грб Дрокије Грб Дубосара Грб Единета Грб Јаловени Грб Каларашија Грб Каушенија ГрбКахула Грб Криулења Грб Леове Грб Ниспоренија
  • Општина Кишињев 19. Хинчешти 16, 317 19, 235 15, 281 15, 281 Хинчештки рејон 20. Јаловени 8, 083 12, 846 15, 041 15, 041 Јаловенски рејон 21. Фалешти 9, 770 14, 043 14

Users also searched:

...